Перець смажений з підливою
968
інгредієнти:
- Перець болгарський 2 кг
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Томатна паста 100 г
- Олія 200 г
- Приправа (Мівіна) 3 ч.л.
- Цукор 1.5 ч.л.
- Вода (гаряча кип´ячена, зелений чай) 200 мл
- Часник
- Імбир 0.5 ч.л.
Смажимо перець.
Чистимо його.
Потім смажимо цибулю та моркву, додаємо приправу, томатну пасту, цукор, імбир, воду і тушкуємо хвилини 2-3. Потім перець кладемо в ємність, переливаючи підливою.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы с грушей.
Готовим со вкусом - рождественская выпечка рецепты.
Рецепты приготовления блюд - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Способ приготовления салата мимоза recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі