Перець смачненький
- Перець болгарський 8 шт.
- Сіль
- Цукор-пісок 2 ч.л.
- Гірчиця діжонська 1 ст.л.
- Оцет бальзамічний (сік лимона) 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Базилік (свіжий рубаний) 1 ч.л.
- Петрушка
- Спеції (суміш для шашлику)
Перець помити, витерти рушником і покласти на розігріту суху сковороду, і, перевертаючи, обсмажити так, щоб шкірка потемніла і легко знялася. Якщо плита газова, то можна перець наколоти на виделку дворогу з довгою ручкою і обпалювати перець над палаючою комфоркою. А ще смачніше - на мангалі з димом. Коли перець з усіх сторін підрум'яниться, акуратно зняти шкірку, викласти в тарілку і, доки гарячі, залити соусом.
Для соусу змішати інші інгредієнти до однорідної маси.
Дати настоятися кілька годин.
Кексы и маффины рецепты с фотоКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Рецепт салата цезарь с Курицей www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua заправка к греческому салату
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Осетинские пироги на заказ: салат з креветками з фото. Салаты с креветками.
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салата из морепродуктов.
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter