Перець печений із грибами та куркою
- Перець болгарський (червоний) 4 шт.
- Гомілка куряча сира 4 шт.
- Гриби (печериці, великі) 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції (Гарам-масала)
- Крупа гречана 125 г
- Томатна паста 1 ч.л.
- Гомілка куряча варена 2 шт.
Запекти 4 перчини. Очистити шкірку, не порвавши перець (1 поздовжній надріз, щоб витягти насіння).
2 гриба порубати дрібно і обсмажити.
4 гомілки (за кількістю перців) обробити на філе, теж дрібно нарубати.
Курку обсмажити з приправою, посолити, додати гриби і борошно.
Третій гриб нарізати тонкими пластинками, укласти на дно горщика.
Начинку акуратно покласти по перцях.
Укласти перець у горщик.
Великий помідор натерти на тертці, посолити, додати 1/4 склянки води.
Залити перець і відправити у духовку при 200 градусах хвилин на 20.
Перець і гриби дрібно порубати, додати куряче м'ясо варене, зварити гречку.
Додати соус.
1 маленький помідор і ложку томатної пасти.
Укласти назад в горщик. 15 хвилин у духовці для розігріву.
Салат коктейль рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт борщ с буряком. Поможем выйти замуж в Германию.
Как приготовить вкусный шашлык - сирник рецепти фото.
Рецепты салатов с каперсамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter