Перець фарширований запечений
- Перець болгарський 6 шт.
- Фарш м´ясний (змішаний) 500 г
- Рис 100 г
- Сметана 300 г
- Томатна паста 3 ч.л.
- Сіль
- Перець
Перець помити, вийняти середину.
Фарш змішати з сіллю.
Приправи - за смаком і відварений рис.
Нафарширувати перці і укласти в ємність для запікання.
Приготувати соус: сметану змішати з томатною пастою, спеціями на смак і додати трохи води.
Залити перці соусом.
Поставити в розігріту духовку, запікати до готовності (близько 1,5 години).
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з курячого мяса. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты для пекарни: рецепт салата с фетой. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты приготовления в микроволновке с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты и советы
Готовим со вкусом: рецепты салата с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter