Перець фарширований з кедровими горішками
- Перець болгарський 500 г
- Рис 50 г
- Фарш м´ясний (яловичина + свинина) 300 г
- Морква 1 шт.
- Печериці 100 г
- Горіхи кедрові 30 г
- Олія рослинна
- Паста томатна 1 ст.л.
- Водa 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Гриби нарізати кубиками й обсмажити на олії.
Перець помити, відрізати плодоніжку, видалити насіння.
Моркву натерти.
Рис промити і відварити до готовності. Остудити.
У м'ясний фарш покласти гриби, рис, кедрові горіхи. Посолити, поперчити, добре перемішати.
Начинити перець фаршем.
Розвести томатну пасту в воді.
На дно каструлі налити трохи олії. Скласти вертикально в неї перець. Закрити їх кришками з плодоніжок. Туди ж покласти моркву.
Залити перець розведеним томатом, посолити.
Поставити каструлю на середній вогонь, готувати під кришкою до готовності. Подавати як самостійну страву із зеленню.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт приготовления салата мимоза. Как приготовить салат Мимоза.
Как приготовить летний салат - салаты с яблоками рецепты. Рецепты блюд.
Салати з свинячого язикасалати з свинячого язика
Рецепты Приготовления - печень рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter