Перець фарширований з грибами
- Перець болгарський 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Гриби білі (сушені) 0.5 скл.
- Вершки 50 г
- Кріп 1 пуч.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- М´ята 1 ч.л.
- Орегано 1 ч.л.
- Майоран 1 ч.л.
- Сир твердий 100 г
Дрібно нарізати зелень. Кріп і цибулю - використовувати пучками.
М'яту, орегано і майоран - невеликими пучками, не більше 1 ч. л. зелені, інакше смак буде занадто пряний.
Гриби дрібно наламати і розмочити у вершках, нагріваючи в мікрохвильовій печі.
Кабачок дрібно нарізати. Змішати гриби, кабачок і зелень, посолити.
Перець розрізати навпіл, видалити насіння, укласти на фольгу.
Наповнити половинки перцю сумішшю овочів/грибів/трав.
Поставити в духовку на 175-180°С, запікати близько 30-35 хвилин (доки перець не стане м'яким).
Дістати, накрити пластинками сиру. Поставити в духовку на 3-5 хвилин доки сир не розплавиться.
Злегка остудити і подавати на стіл.
Мультиварка Philips - рецепты выпечки на рождество.
Доставка готовой еды на неделю: печень рецепт. Формы для создания печенья.
Блюда на любой вкус - рецепт торт наполеон. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter