Перець фарширований з грибами
 
		
				
				
				
				
		
- Перець болгарський
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (печериці) 150 г
- Морква 1 шт.
- Приправа (для фаршу) 0.5 ч.л.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Рис (круглий відварений) 100 г
- Олія соняшникова 20 г
- Фарш (свинина і яловичина) 400 г

Нарізати цибулю кубиками.
 Натерти моркву на крупній тертці.
 Натерти моркву на крупній тертці.
 Нарізати гриби.
 Нарізати гриби.
 Змішати фарш + гриби + варений рис + приправа для фаршу, перемішати. Начинка готова.
 Змішати фарш + гриби + варений рис + приправа для фаршу, перемішати. Начинка готова.
 Помити перець і вийняти середину.
 Помити перець і вийняти середину.

Нафарширувати перець. На олії обсмажити цибулю і моркву.
 На олії обсмажити цибулю і моркву.
 Нарізати помідор кубиками.
 Нарізати помідор кубиками.
 Додати помідор у цибулю з морквою. Тушкувати все разом 3 хв.
 Додати помідор у цибулю з морквою. Тушкувати все разом 3 хв.
 У засмажку викласти перець.
 У засмажку викласти перець.
 Залити водою. Посолити.
 Залити водою. Посолити.
 Варити 15-17 хв.
 Варити 15-17 хв.

Фотообои в интернет-магазине - украинская кухня доставка.
Конфеты глазированные ассортимент - конфеты карамель.
Вкусные рецепты для похудения - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Салат кучками с корейской морковью и фасольюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты без выпечкиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Главные пасхальные рецепты: рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Салаты с шампиньонами: салат с свежими шампиньонами. Хороший урожай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

