Перець фарширований з грибами
- Перець болгарський
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (печериці) 150 г
- Морква 1 шт.
- Приправа (для фаршу) 0.5 ч.л.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Рис (круглий відварений) 100 г
- Олія соняшникова 20 г
- Фарш (свинина і яловичина) 400 г
Нарізати цибулю кубиками.
Натерти моркву на крупній тертці.
Нарізати гриби.
Змішати фарш + гриби + варений рис + приправа для фаршу, перемішати. Начинка готова.
Помити перець і вийняти середину.
Нафарширувати перець. На олії обсмажити цибулю і моркву.
Нарізати помідор кубиками.
Додати помідор у цибулю з морквою. Тушкувати все разом 3 хв.
У засмажку викласти перець.
Залити водою. Посолити.
Варити 15-17 хв.
Фотообои в интернет-магазине - украинская кухня доставка.
Конфеты глазированные ассортимент - конфеты карамель.
Вкусные рецепты для похудения - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Салат кучками с корейской морковью и фасольюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты без выпечкиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Главные пасхальные рецепты: рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Салаты с шампиньонами: салат с свежими шампиньонами. Хороший урожай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter