Перець, фарширований тунцем

ДРУГІ СТРАВИ
866 Перець, фарширований тунцем
Фото - Перець, фарширований тунцем
інгредієнти:
  • Перець червоний (пікійо, консервований) 1 бан.
  • Консерви рибні (тунець) 250 г
  • Соус (бешамель, густий) 500 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий (тертий) 100 г
  • Спеції (перець, сіль, мускатний горіх)
  • Олія оливкова 100 мл

Пікійо, фарширований тунцем інгредієнтиПерець виймаємо з банки, зціджуємо сік, його використовуємо для соусу.

Пікійо, фарширований тунцем Готуємо фарш: цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо, додаємо консервований тунець, прогріваємо, додаємо густий соус бешамель, спеції, фаршируємо перець і вкладаємо в лоток для запікання. Вливаємо сік від перцю, можна трохи вина, посипаємо тертим сиром і запікаємо у духовці до розплавлення сиру.

фото Пікійо, фарширований тунцем Готовий перець подаємо як гарячу закуску.

Пікійо, фарширований тунцем Перець червоний Можна подати разом з креветками, обсмаженими на решітці.

Готовим со вкусом: салаты новинки рецепты.

Салат кучками с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд

www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Салат морепродукты рецепт. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

http://recepti.biz.ua рецепт домашнего майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter