Перець, фарширований тунцем
- Перець червоний (пікійо, консервований) 1 бан.
- Консерви рибні (тунець) 250 г
- Соус (бешамель, густий) 500 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий (тертий) 100 г
- Спеції (перець, сіль, мускатний горіх)
- Олія оливкова 100 мл
Перець виймаємо з банки, зціджуємо сік, його використовуємо для соусу.
Готуємо фарш: цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо, додаємо консервований тунець, прогріваємо, додаємо густий соус бешамель, спеції, фаршируємо перець і вкладаємо в лоток для запікання. Вливаємо сік від перцю, можна трохи вина, посипаємо тертим сиром і запікаємо у духовці до розплавлення сиру.
Готовий перець подаємо як гарячу закуску.
Можна подати разом з креветками, обсмаженими на решітці.
Готовим со вкусом: салаты новинки рецепты.
Салат кучками с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд
www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат морепродукты рецепт. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
http://recepti.biz.ua рецепт домашнего майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter