Перець фарширований цибулею і морквою у сметанному соусі
- Перець болгарський 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана (густа) 8 ст.л.
- Сирок плавлений 2 шт.
- Кетчуп (томатна паста) 2 ст.л.
Із болгарського перцю вирізати плодоніжки, струснути насіння, плодоніжки не викидати. Обсмажити на 1 ст. л. олії дрібно нарізану цибулю і моркву, змішати зі сметаною і кетчупом, посолити.
Викласти начинку в перець, також всередину перцю покласти плавлений сирок, закрити отвір в перці плодоніжкою. Обсмажити перець зі всіх сторін у сковороді на олії 15 хвилин, на середньому вогні, під кришкою. Приготовлений перець скропити часником і посипати дрібно нарізаним кропом.
Рецепты Приготовления - салати з курячим мясом.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с омлетом. Рецепты для пекарни.
Производство и продажа лодок РИБ - салат з рибою.
Салат Курица на горошине. Летние салаты из Курицы с фото.
Рецепты для мультиварки, вкусно - праздничные первые блюда. Блюда на любой вкус.
Рецепты с мидиями с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter