Перець фарширований цибулею і морквою у сметанному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
696 Перець фарширований цибулею і морквою у сметанному соусі
Фото - Перець фарширований цибулею і морквою у сметанному соусі
інгредієнти:
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана (густа) 8 ст.л.
  • Сирок плавлений 2 шт.
  • Кетчуп (томатна паста) 2 ст.л.

Із болгарського перцю вирізати плодоніжки, струснути насіння, плодоніжки не викидати. Обсмажити на 1 ст. л. олії дрібно нарізану цибулю і моркву, змішати зі сметаною і кетчупом, посолити.

Викласти начинку в перець, також всередину перцю покласти плавлений сирок, закрити отвір в перці плодоніжкою. Обсмажити перець зі всіх сторін у сковороді на олії 15 хвилин, на середньому вогні, під кришкою. Приготовлений перець скропити часником і посипати дрібно нарізаним кропом.

Рецепты Приготовления - салати з курячим мясом.

Рецепты Приготовления: рецепты салатов с омлетом. Рецепты для пекарни.

Производство и продажа лодок РИБ - салат з рибою.

Салат Курица на горошине. Летние салаты из Курицы с фото.

Рецепты для мультиварки, вкусно - праздничные первые блюда. Блюда на любой вкус.

Рецепты с мидиями с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter