Перець фарширований "Світлофор"
- Перець болгарський (кольоровий) 7 шт.
- Свинина (вирізка) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 4 ст.л.
- Рис (круглий) 1 скл.
- Часник 2 зуб.
- Вода (кип´ячена) 2 скл.
- Спеції (сіль, перець чорний мелений, кріп сушений)
Пропустити свинину через м'ясорубку, зробити фарш.
Спасерувати ріпчасту цибулю. Викласти цибулю на сковороду і додати трохи води, коли вода википить, додати олії. Довести цибулю до трохи золотистого кольору.
Додати 1 ст. ложку томатної пасти, перемішати, обсмажити одну хвилину.
Додати фарш. Все перемішати, додати сіль, перець за смаком.
Обсмажити до готовності фаршу.
Перець помити і вирізати плодоніжки.
У готовий фарш додати відварений рис. Все перемішати.
Начинити перець.
Потім укласти перець у деко.
Соус. 2 склянки води кип'яченої, 3 ст. ложки томатної пасти, 2 зуб. часнику видавити, сіль, перець чорний мелений, кріп сушений - за смаком. Все добре перемішати.
Залити перець соусом.
Поставити у розігріту до 180 градусів духовку.
Потім зробити температуру 170-160 градусів і готувати 40-45 хвилин.
Рецепты блюд из молоки рыб www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua картинки цска Спартак
Рецепты для пекарни: рецепты салатов с омлетом. Как приготовить летний салат.
Приготовление брокколи и цветной капустыВкусный быстрый и простой Рецепт Кляр для цветной капусты
Рецепты салатов на любой вкус: салат с курицей.
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт из языка салатКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
рецепт домашнего печенья на смальце
Салоны кухонной мебели - кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter