Перець, фарширований рисом та овочами
1101
інгредієнти:
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Рис 1 скл.
- Цибуля порей 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
Перець очистити від насіння. Порізані моркву і цибулю порей злегка обсмажити на оливковій олії, додати сухий рис, перемішати з овочами, додати 2 склянки води, посолити, накрити і варити 10 хвилин до напівготовності. Сирий перець нафарширувати рисом з овочами і запікати в духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів.
При запіканні з перцю виділяється рідина, яку вбирає рис, таким чином доходить до готовності.
recepti.biz.ua рецепты блюд из молок осетровых рыб
Кулинарные сайты рейтингКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Маковый торт со сгущенкойИзготовление тортов на заказ
Ищете диетические рецепты? Узнай - мастер шеф рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі