Перець фарширований по-кримськи
- Перець болгарський (У мене дуже великий, якщо маленький, то два.) - 1 шт
- Гриби (печериці заморожені) - 100 г
- Рис - 2 ст. л.
- Цибуля - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Олія
Це набір продуктів, необхідних для приготування фаршированого перцю.
Перець чистимо, я перерізала навпіл, бо був дуже великий, опускаємо в киплячу воду на 2 хвилини.
Ріжемо дрібно цибулю.
Відварюємо до напівготовності в підсоленій воді рис.
Цибулю обсмажуємо на олії.
Додаємо різану по корейськи моркву, часник, гриби, підсолюємо, додаємо різані кубиками помідори, тушкуємо 10 хвилин.
Тушковані овочі змішуємо з рисом.
Накладаємо фарш в половинки перцю, зверху покриваємо кільцями помідорів. Беремо формочку для запікання, на дно наливаємо трохи води і ставимо в духовку на 40 хвилин при 220 градусах.
На здоров´я!.
Торт на день рождения - торт на день народження.
Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
Рецепты Приготовления - рецепты салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter