Перець фарширований печінкою
- Перець болгарський 7 шт.
- Рис 0.35 скл.
- Морква 1 шт.
- Печінка яловича 400 г
- Приправа
Рис відварити до напівготовності. Одну велику морквину натерти на крупній тертці. Печінку нарізати на маленькі шматочки.
Посолити, поперчити, додати приправи. Нафарширувати перець. Скласти у посудину, на дно пару ложок молока і відправити в розігріту до 200 градусів духовку.
Тушкувати хвилин 15-20, потім перевернути перець і знову тушкувати стільки ж.
Католическое Рождество рецепт recepti.biz.ua
Рецепт приготовление плова www.recepti.biz.ua
ТутНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления канапе на зубачистки
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. База рецептов. Кулинарные рецепты
Секреты эспрессо. Порция эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter