Перець, фарширований овочами
- Перець болгарський - 16 шт
- Баклажани - 2 шт
- Морква - 4 шт
- Цибуля- 2 шт
- Помідори (8 з них для обсмажування) - 12 шт
- Олія- 4 ст. л.
- Петрушка - 50-100 г
- Лист лавровий - 3 шт
- Часник - 3 зуб.
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Вода - 200-300 мл
Баклажани, цибулю і помідори нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці.
Моркву і баклажани обсмажити на оліїі.
Додати помідори, посолити і поперчити і ще трохи обсмажити.
Перець промити, зрізати верхівки, очистити від насіння.
Решта помідорів змолоти на м´ясорубці.
Перець нафарширувати "фаршем".
Укласти перець в каструлю, посолити, залити водою з рослинним маслом. Кожен перець зверху полити помідорами, додати лавровий лист. Варити 10-15 хвилин.
Додати нарізану петрушку і товчений часник. Варити ще 5-10 хвилин.
Прикрасити зеленню.
ЗдесьКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты блюд с ливером. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
ЗдесьКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепты быстрой и вкусной диеты - праздничные новогодние блюда. Блюда на любой вкус.
Ржаной хлеб в хлебопечке: ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Заправка греческий салат recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями. Все кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт рахат лукума с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter