Перець, фарширований овочами
617
інгредієнти:
- Перець болгарський 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Морква 500 г
- Сіль, перець
- Зелень
- Олія
- Часник
Перець очистити і залити окропом, залишити до охолодження. Фарш: цибулю і моркву протушкувати на сковорідці, посолити, поперчити і додати половину зелені. Начинити щільно перець і скласти його в каструлю фаршем вгору. Залити соком і олією і тушкувати на середньому вогні доки сік не випарується і олія стане червоною. Додати товчений часник. При подачі на стіл посипати зеленою петрушкою.
Черничная Liqberry: черничное варенье. Варенье из арбуза.
Рецепт лазаньи от даши малаховой recepti.biz.ua
Купить апельсины, цены - салаты с апельсинами рецепты.
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт с посчитанной калорийностью блюд
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі