Перець фарширований маринованим м'ясом і овочами
- Філе куряче 1 шт.
- Перець (болгарський) 1 кг
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 3 ст.л.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Перець духмяний
- Кабачок 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сік томатний 1.5 скл.
Філе порізати на дрібні шматочки.
Додати майонез, гірчицю, кріп, петрушку, цибулю, сіль, перець.
Гарно перемішати і залишити на 30 хвилин.
Дрібно нарізати кабачок і протушкувати.
Через 10-15 хв додати дрібно нарізані помідори і тертий часник, тушкувати ще хвилин 15.
Очистити перець, нафарширувати м'ясом, потім тушкованими овочами.
Укласти у каструлю (зверху посипати цибулею із маринаду), залити томатним соком і поставити на вогонь. Можна долити трохи води. Тушкувати хвилин 30.
Рецепты салатов мясных. Рецепты мясных салатов с ветчиной.
Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепт с фото.
Капуста выращивание - приготовление брокколи и цветной капусты.
http://recepti.biz.uaПитомник немецких овчарок. Информация о немецких догах
Мультиварка Philips: салат французский рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter