Перець фарширований капустою
- Перець болгарський 6 шт.
- Капуста білоголова 300 г
- Морква 100 г
- Гриби печериці 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Паста томатна 2 ч.л.
- Соус чилі 3 ч.л.
- Приправа (базилік, кмин)
- Перець мелений чорний
- Сіль
- Олія рослинна
Нарізати дрібно печериці.
Обсмажти на сухій сковорідці приблизно 3 хв.
Нашаткувати капусту, моркву натерти на дрібній тертці.
У сковорідку з грибами підлити трохи олії, викласти капусту із морквою, помішуючи, тушкувати до м'якості капусти. Злегка посолити, поперчити, додати по щіпці базиліку і кмину.
Перець звільнити від насіння і перегородок, скласти в каструльку і залити гарячою водою хвилин на 10.
Тим часом зробити заливку: цибулю дрібно нарізати.
Спасерувати в олії до м'якості, додати томатну пасту, соус чилі, сіль, приблизно третину склянки води і довести до кипіння.
З перцю злити воду і наповнити його начинкою.
Додати заливку і долити води до верху перців.
Довести до кипіння, знизити температуру до мінімуму, і перчики потихеньку киплять під кришкою, доки не стануть м'якими - приблизно 20 хв.
Рецепты с малиной - рецепт пончиков творожных.
Консервация овощей и фруктов. Фото рецепты консервации овощей.
Рецепты вкусных блюд - кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты салатов будут выпрашивать.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з копченою куркою. Поилки для домашней птицы.
Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова. Рецепт приготовления узбекского плова.
Приготовление йогурта в термосе из наринэПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Кулинария пирог с капустой и мясомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter