Перець фарширований "Грибний козуб"
- Перець болгарський червоний - 1 шт
- Гриби свіжі (печериці) - 100 г
- Цибуля - 2 шт
Це необхідний набір продуктів.
Перець чистимо, перерізаємо навпіл, у мене дуже великий. Бланшуємо 2 хвилини в окропі.
Печериці відварюємо 10 хвилин в підсоленій воді.
Ріжемо дрібно цибулю.
Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності (близько 10 хвилин).
Обсмажити в соняшниковій олії цибулю.
У половинки перцю укладаємо шарами: спочатку рис.
Потім обсмажену цибулю.
Зверху викладаємо варені грибочки і заливаємо соусом. У мене соус "Долма". Його склад: томати, томатна паста, лимонний сік, цибуля, цукор, оливкова олія, сіль, базилік, часник, орегано, петрушка, перець чорний, фенхель. Перець укладаємо в форму, наливаємо на дно трохи води і ставимо в духовку на 220 градусів на 40 хвилин.
Постіться на здоров´я.
Рецепт смачного тортаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты тортов - ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Пирог из тыквы в мультиварке панасоникПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салаты с фетой и помидорамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом - рецепт закуски рафаэлло. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: сальса рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter