Перець, фарширований фетою "Чушка бюрек"

ДРУГІ СТРАВИ
1817 Перець, фарширований фетою "Чушка бюрек"
Перець, фарширований фетою
інгредієнти:
  • Перeц солодкий - 12 шт
  • Фета (або бринза) - 250 г
  • Яйце (1-в начинку, 2-для панірування) - 3 шт
  • Борошно (або панірувальні сухарі)
  • Оливки зелені (або чорні маслини) - 0,5 бан.
  • Масло рослинне (для обжарювання)

Перець, фарширований фетою Перець помити і покласти на деко. Відправити в розігріту духовку. Запікати до коричневої скоринки. Бажано перевертати пару разів для того, щоб він зарум´янився з усіх сторін.

Перець, фарширований фетою Перець для цієї страви краще брати невеликий зелений. Він не такий м´ясистий і великий, його легше потім буде нафарширувати, та й коштує він в три рази дешевше, що важливо.

фото Перець, фарширований фетою Я запікала хвилин 15-20 при 200 град.

Перець, фарширований фетою Після того, як дістанете перець з духовки, перекладіть його в пакет і зав´яжіть. Нехай він там трохи охолоне і пропарити, стане м´якшим.

Перець, фарширований фетою Поки запікається і остигає наш перець, приготуємо начинку. Фету (або бринзу) перемішати з яйцем і нарізаними оливками (можна без них).

Перець, фарширований фетою Я переборщила з яйцями, вистачило б і одного, в результаті начинка вийшла дуже рідка. Довелося рятувати становище і натерти трохи сиру. У інгредієнтах я цього казусу не вказувала - там одне яйце без сиру. Начинка повинна бути достатньо густою, щоб потім було легше панірувати фаршировані перці.

Перець, фарширований фетою Коли перці трохи охолонуть (але не повністю), чистимо їх від шкірки - не до фанатизму!. Плодоніжки з насінням видаляємо. Знімаємо шкірку там, де вона легко відстає, інакше перець може порватися. Готуємо ще дві тарілки - з мукою і збитим яйцем.

Перець, фарширований фетою Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо олію і приступаємо до самого відповідального моменту - кладемо начинку всередину перцю, потім обвалюємо в борошні (сухарях) і потім в яйці. І на сковорідку.

Перець, фарширований фетою Смажимо з двох сторін до рум´яної скоринки.

Перець, фарширований фетою Один червоний перець у мене був підв´ялий і після запікання розвалився. Врахуйте це, коли будете вибирати перець. Я перемолола його в блендері з часником, додала сіль, базилік, чорний і червоний перець. Вийшов відмінний гострий соус!.

Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. По-моєму, зараз для цієї страви самий час!.

Украшения для торта из крема ганашукрашения для торта из крема

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с языка рецепт.

Салат из консервированых шампиньонов с картошкой. Салат из сырой картошки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter