Перець, фарширований фетою "Чушка бюрек"
- Перeц солодкий - 12 шт
- Фета (або бринза) - 250 г
- Яйце (1-в начинку, 2-для панірування) - 3 шт
- Борошно (або панірувальні сухарі)
- Оливки зелені (або чорні маслини) - 0,5 бан.
- Масло рослинне (для обжарювання)
Перець помити і покласти на деко. Відправити в розігріту духовку. Запікати до коричневої скоринки. Бажано перевертати пару разів для того, щоб він зарум´янився з усіх сторін.
Перець для цієї страви краще брати невеликий зелений. Він не такий м´ясистий і великий, його легше потім буде нафарширувати, та й коштує він в три рази дешевше, що важливо.
Я запікала хвилин 15-20 при 200 град.
Після того, як дістанете перець з духовки, перекладіть його в пакет і зав´яжіть. Нехай він там трохи охолоне і пропарити, стане м´якшим.
Поки запікається і остигає наш перець, приготуємо начинку. Фету (або бринзу) перемішати з яйцем і нарізаними оливками (можна без них).
Я переборщила з яйцями, вистачило б і одного, в результаті начинка вийшла дуже рідка. Довелося рятувати становище і натерти трохи сиру. У інгредієнтах я цього казусу не вказувала - там одне яйце без сиру. Начинка повинна бути достатньо густою, щоб потім було легше панірувати фаршировані перці.
Коли перці трохи охолонуть (але не повністю), чистимо їх від шкірки - не до фанатизму!. Плодоніжки з насінням видаляємо. Знімаємо шкірку там, де вона легко відстає, інакше перець може порватися. Готуємо ще дві тарілки - з мукою і збитим яйцем.
Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо олію і приступаємо до самого відповідального моменту - кладемо начинку всередину перцю, потім обвалюємо в борошні (сухарях) і потім в яйці. І на сковорідку.
Смажимо з двох сторін до рум´яної скоринки.
Один червоний перець у мене був підв´ялий і після запікання розвалився. Врахуйте це, коли будете вибирати перець. Я перемолола його в блендері з часником, додала сіль, базилік, чорний і червоний перець. Вийшов відмінний гострий соус!.
Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. По-моєму, зараз для цієї страви самий час!.
Украшения для торта из крема ганашукрашения для торта из крема
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с языка рецепт.
Салат из консервированых шампиньонов с картошкой. Салат из сырой картошки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter