Перець фарширований
- Перець солодкий (за кількістю порцій)
- Фарш м´ясний
- Помідор
- Сир
- Зелень
Солодкі болгарські перці розрізаємо на дві половинки і очищаємо від насіння.
Начиняємо половинки перцю підготовленим як зазвичай м´ясним фаршем. .
Помідор нарізаємо кружальцями, і на кожен перчик поверх фаршу викладаємо кружечок помідора. .
Рясно посипаємо тертим сиром.
Відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 20-25 хвилин.
Готову страву посипаємо зеленню. На гарнір можна подати рис, молоду картопельку.
Приємного апетиту.
Шоколадный пудинг с вишневым соусомСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепт приготовления Украинского борща с галушками. Борщ Украинский рецепт свекла.
Как приготовить летний салат - рецепт салата з язиком. Рецепты для пекарни.
Рецепты первых блюд с фото тут
www.recepti.biz.ua рецепт творожной пасхи
Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты к новому году. Танцы-повторялки для детей.
Рецепты с малиной: фото рецепты новогодних блюд. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter