Перець фарширований

ДРУГІ СТРАВИ
967 Перець фарширований
Перець фарширований
інгредієнти:
  • Перець болгарський - 2 кг
  • Рис - 0,5 л
  • Фарш (яловичина + свинина) - 400-500 г
  • Морква - 1-2 шт
  • Цибуля  - 1 шт
  • Паста томатна - 2-3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Приправа для голубців
  • Олія
  • Зелень

Перець фарширований інгредієнти Перець фарширований

Зварити рис до напівготовності.

фото Перець фарширований Цибулю дрібно нарізати.

Перець фарширований Перець болгарський Моркву натерти на тертці.

Перець фарширований Рис Моркву і цибулю обсмажити на олії.

Перець фарширований Фарш Додати томатну  пасту і ще трошки протушкувати.

Перець фарширований Морква У посудину укласти рис, фарш і смажену моркву з цибулею. Додати приправу, сіль, перець і добре перемішати.

Перець фарширований Цибуля ріпчаста Перець промити, зрізати верхівки, очистити від насіння.

Перець фарширований Паста томатна Перець нафарширувати фаршем. Укласти перець в каструлю, залити солоною водою і додати 2 ст. л. олії. Варити 40-50 хвилин до готовності.

Перець фарширований Сіль Прикрасити зеленню. Подавати гарячим. Можна полити сметаною або соусом.

Кулинарный сайт огонек www.recepti.biz.ua

Рецепт приготовление плова. Правильное приготовление плова.

сыр помидоры салат майонез чеснок

Стародавний рецепт пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.

Простые рецепты блюд - чанахи рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter