Перець фарширований
- Перець болгарський - 2 кг
- Рис - 0,5 л
- Фарш (яловичина + свинина) - 400-500 г
- Морква - 1-2 шт
- Цибуля - 1 шт
- Паста томатна - 2-3 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа для голубців
- Олія
- Зелень
Зварити рис до напівготовності.
Цибулю дрібно нарізати.
Моркву натерти на тертці.
Моркву і цибулю обсмажити на олії.
Додати томатну пасту і ще трошки протушкувати.
У посудину укласти рис, фарш і смажену моркву з цибулею. Додати приправу, сіль, перець і добре перемішати.
Перець промити, зрізати верхівки, очистити від насіння.
Перець нафарширувати фаршем. Укласти перець в каструлю, залити солоною водою і додати 2 ст. л. олії. Варити 40-50 хвилин до готовності.
Прикрасити зеленню. Подавати гарячим. Можна полити сметаною або соусом.
Кулинарный сайт огонек www.recepti.biz.ua
Рецепт приготовление плова. Правильное приготовление плова.
сыр помидоры салат майонез чеснок
Стародавний рецепт пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.
Простые рецепты блюд - чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter