Перець фарширований
- Перець болгарський 2 шт.
- Рис 1 скл.
- Пастернак 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Гриби печериці 3 шт.
- Помідори 2 шт.
- Спеції (сіль, перець запашний мелений, мускатний горіх, Вегета)
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Вино біле сухе 50 мл
- Петрушка
Якщо перчини великі, то розрізати навпіл.
Відварити рис до напівготовності.
Моркву і пастернак нарізати некрупною соломкою в однаковій кількості.
Обсмажити пастернак і моркву разом на оливковій олії 5-7 хвилин. Додати біле вино.
Додати нарізані гриби, закрити кришкою і смажити ще хвилин 5-7. Рідина вся повинна піти.
Злегка остудити і з'єднати з рисом. Додати сіль, перець, мускатний горіх, Вегету.
Начинити перчини і викласти їх у форму, вистелену фольгою.
Помідори нарізати кружечками, посолити, поперчити, викласти зверху на перець. Налити в форму трохи води.
Закрити форму кришкою з фольги, защипати краї і поставити в духовку на 35-40 хвилин при 200°С. Дістати, посипати петрушкою.
Салаты из брокколи рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с малиной - рецепти торти з фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с ананасом.
Закупка рецепты - рецепты вкусных салатов. Рецепты Для Мультиварки.
Мультиварка Philips - классический торт наполеон рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter