Перець фарширований
- Фарш (свино-яловичий) 500 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Пастернак 1 шт.
- Селера коренева 100 г
- Рослинна олія
- Сіль
- Томат 500 мл
- Болгарський перець 16 шт.
Цибулю дрібно нарізати, моркву і селеру натерти на крупній тертці, пастернак порізати соломкою - всі овочі обсмажити на олії. Частину обсмажених овочів залишити для заливки.
Начинка: рис відварити, змішати з обсмаженими овочами, фаршем, посолити, поперчити.
Фаршируємо перець.
Частину обсмажених овочів залити томатом і трохи прокип'ятити - це буде заливка для перцю.
Складаємо перець в каструлю і заливаємо томатом з овочами і тушкуємо 30 хвилин.
Диеты для похудения: смачна кутя рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с сердцем и горошком.
Рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничный салат на новый год. Мультиварки для выпечки.
Кулинарные рецепты даши малаховой. Рецепт лазаньи от даши малаховой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter