Перець фарширований
- Перець болгарський 1 кг
- Фарш (свинина і яловичина) 600 г
- Рис 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Перець чорний 1 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль 2 ч.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Зелень 1 пуч.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Лист лавровий 2 шт.
Бланширувати перець. Відварити до напівготовності рис. Зробити начинку для перцю.
З'єднати фарш, яйце, нарізану цибулю і зелень, перець, сіль і добре вимішати. Додати остиглий рис. Потім наповнити перці начинкою і скласти в посудину.
У сковороді спасерувати цибулю на рослинній олії, додати до цибулі моркву і протушкувати. Потім додати 2 ст. л. томатної пасти та ще протушкувати.
Додати 2 ст. л. борошна і трохи обсмажити, потім акуратно, щоб не утворювалося грудочок, додати окріп, сіль, перець за смаком і трошки проварити.
Підготовлені перці залити соусом, накрити кришкою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Производство и продажа лодок РИБ: риба смажена фото.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Блюда на любой вкус: праздничные новогодние блюда. Скороварки для приготовления каши.
Рецепты Приготовления: праздничные новогодние салаты.
Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter