Перець фарширований
- Перець солодкий 6 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Індичка 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вода 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Рослинна олія 1 ст.л.
- Оцет (5%) 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
Перці помити, зрізати плодоніжки, видалити насіння і перегородки.
Бланширувати у підсоленій воді 5 хвилин.
Рис промити і залити окропом (1:2). Посолити і довести до кипіння. Щільно закрити кришку і зняти з вогню. Не варити. При цьому рис буде сирим, але вбере всю воду. У подальшому він не буде вбирати рідину з м'яса. М'ясо залишиться соковитим.
М'ясо пропустити через м'ясорубку.
Цибулю обсмажити до прозорості і додати моркву.
Змішати разом воду, олію, цукор, томатну пасту, оцет і сіль. Додати суміш до цибулі з морквою. Тушкувати 10 хвилин. Перець за смаком.
Змішати фарш, рис і овочеву суміш. Заповнити перці.
Скласти перці в каструлю і залити окропом майже до верху. Посолити за смаком і варити на невеликому вогні 40 хвилин.
Праздничные новогодние блюда 2017 годаПраздничная компания
Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко. Записи песен Юлии Михальчик в формате mp3
Все кулинарно-домашние сайты. Сайты кулинарной тематики.
Рецепты Приготовления - рецепты салатов с каперсами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter