Перець фарширований
- Перець болгарський
- Фарш курячий 600 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис 1 скл.
- Томатна паста (кетчуп) 3 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений, горошком)
- Приправи
- Зелень
- Лавровий лист
Перець миємо, акуратно по колу вирізаємо плодоніжку і витрушуємо насіння.
Моркву тремо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо не дуже крупно.
Обсмажуємо на олії.
Рис відварюємо до напівготовності, відкидаємо на дуршлак, промиваємо під холодною водою і даємо постояти, щоб вода стекла.
Фарш розморожуємо і кладемо в каструлю. Можна брати як м'ясний, так і курячий фарш.
Додаємо до нього обсмажену моркву з цибулею і рис. Солимо, перчимо, додаємо яку-небудь приправу типу «Для фаршу» або «Для м'яса». Все перемішуємо. Додаємо яйце і знову гарно перемішуємо. Отриманим фаршем начиняємо перець.
На дно широкої каструлі наливаємо трохи олії, кладемо кілька горошин чорного перцю і лавровий лист.
Каструлю наповнюємо фаршированим перцем. Акуратно по бортику наливаємо окропу, щоб вода тільки прикрила перець і ставимо на вогонь.
Коли вода закипить, додаємо томатну пасту. Можна додати бульйонний кубик. Головне - не пересолити. Закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні хвилин 40.
Перед подачею посипати зеленню. Можна їсти зі сметаною, можна з майонезом, можна з кетчупом, а можна і просто так.
Вкуснейшие рецепты тут - бите скло десерт рецепт.
Повар на мероприятие - кулинарные сайты.
Рецепт торта медовика со сгущенкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina: украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты Выпечки.
Кухонные Принадлежности - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с каперсами. Как приготовить летний салат.
Сайт кулинарныйПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter