Перець фарширований
- Болгарський перець 5 шт.
 - М´ясний фарш (яловичина і свинина) 700 г
 - Рис 1 скл.
 - Цибуля 2 шт.
 - Морква 2 шт.
 - Томатна паста 4 ст.л.
 - Зелень (кріп, кінза)
 
 Рис замочити в окропі або злегка відварити, цибулю і зелень дрібно порізати, все змішати з фаршем, посолити, поперчити, додати води.
 У перців зрізати верхівки і очистити серцевину від насіння. Перець не потрібно відварювати.
 Начинити готовим фаршем і поставити у форму.
 Нарізати цибулю, моркву і верхівки від перцю. Все пасерувати на сковороді спочатку на олії, а далі з додаванням води посолити, поперчити і у кінці додати томатну пасту.
 ![]()
Залити перець підливою і в духовку на 1 годину при температурі близько 160-180°С.
 Перед подачею посипати різаної зеленню. 
Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках.
Салат коктейль рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата з язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт смачного торта в мультиваркеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Черничное варенье рецепт на зимуРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты вкусные рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter