Перець фарширований
- Болгарський перець 5 шт.
- М´ясний фарш (яловичина і свинина) 700 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Томатна паста 4 ст.л.
- Зелень (кріп, кінза)
Рис замочити в окропі або злегка відварити, цибулю і зелень дрібно порізати, все змішати з фаршем, посолити, поперчити, додати води.
У перців зрізати верхівки і очистити серцевину від насіння. Перець не потрібно відварювати.
Начинити готовим фаршем і поставити у форму.
Нарізати цибулю, моркву і верхівки від перцю. Все пасерувати на сковороді спочатку на олії, а далі з додаванням води посолити, поперчити і у кінці додати томатну пасту.
Залити перець підливою і в духовку на 1 годину при температурі близько 160-180°С.
Перед подачею посипати різаної зеленню.
Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках.
Салат коктейль рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата з язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт смачного торта в мультиваркеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Черничное варенье рецепт на зимуРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты вкусные рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter