Перець фарширований

ДРУГІ СТРАВИ
590 Перець фарширований
Фото - Перець фарширований
інгредієнти:
  • Перець болгарський 20 шт.
  • Фарш м´ясний 1 кг
  • Рис 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Сіль
  • Цукор
  • Перець чорний
  • Томатна паста
  • Вода 0.5 скл.
  • Лавровий лист 2 шт.

Рис відварити до напівготовності в підсоленій воді. Цибулю порізати дрібно, моркву натерти на крупній тертці, обсмажити цибулю і моркву на олії. Змішати фарш з відвареним рисом, додати обсмажені цибулю і моркву (трохи залишити засмажкою), посолити і поперчити за смаком, добре все перемішати. Нафарширувати перець м'ясної масою і укласти в каструлю з товстим дном. Змішати сметану, томатну пасту і воду, за смаком додати сіль і цукор, перемішати і залити цим соусом перці в каструлі, додати засмажені цибулю з морквою, лавровий лист і духмяний горошок. Поставити тушукуватися хвилин на 30-35. Подавати зі сметаною і подрібненим кропом. 

 

Мясные салаты рецепты с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты блюд из ливераРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

рецепты салатов на англ. языке

Рецепты для ужина: салатики рецепты новинки. Рецепт греческого салата.

Рецепты тортов: классический торт наполеон рецепт с фото. Эксклюзивный наполеон на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter