Перець фарширований
- Перець болгарський 20 шт.
- Фарш м´ясний 1 кг
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Цукор
- Перець чорний
- Томатна паста
- Вода 0.5 скл.
- Лавровий лист 2 шт.
Рис відварити до напівготовності в підсоленій воді. Цибулю порізати дрібно, моркву натерти на крупній тертці, обсмажити цибулю і моркву на олії. Змішати фарш з відвареним рисом, додати обсмажені цибулю і моркву (трохи залишити засмажкою), посолити і поперчити за смаком, добре все перемішати. Нафарширувати перець м'ясної масою і укласти в каструлю з товстим дном. Змішати сметану, томатну пасту і воду, за смаком додати сіль і цукор, перемішати і залити цим соусом перці в каструлі, додати засмажені цибулю з морквою, лавровий лист і духмяний горошок. Поставити тушукуватися хвилин на 30-35. Подавати зі сметаною і подрібненим кропом.
Мясные салаты рецепты с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты блюд из ливераРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
рецепты салатов на англ. языке
Рецепты для ужина: салатики рецепты новинки. Рецепт греческого салата.
Рецепты тортов: классический торт наполеон рецепт с фото. Эксклюзивный наполеон на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter