Перець фарширований
- Перець солодкий
- Яловичина
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Сметана
- Сіль
- Цукор
Перець помити, зрізати плодоніжки і очистити від насіння.
Рис відварити до напівготовності.
Спасерувати моркву з цибулею.
М'ясо пропустити через м'ясорубку.
З'єднати м'ясний фарш, рис, моркву з цибулею, посолити.
Отриманим фаршем начинити перці.
У киплячу воду покласти начинені перці, додати сіль і цукор за смаком, 1 пачку сметани, тушкувати до готовності близько години.
Салаты с балыкомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат из брокколи с морковью. Салат из брокколи с шампиньонами.
Пакеты и кульки и их изготовление. Футболист кульков василий.
ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепт салата с морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Майонез домашний рецепт видео пошаговоРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter