Перець фарширований
- Перець болгарський 14 шт.
- Фарш м´ясний 0.5 кг
- Рис
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кубик бульйонний 3 шт.
- Кетчуп
Цибулю подрібнити у блендері або м'ясорубці, додати у фарш. Посолити, поперчити.
Перець промити, зрізати "кришечки" з хвостиками і акуратно почистити від насіння.
Змішати фарш з рисом.
Начинити перець. Не треба дуже щільно фарширувати, інакше потім бульйон не потрапить всередину.
Розігріти духовку до 180-200 градусів. Перець викласти на деко, змащене олією, і обсмажити трохи.
Зробити томатний бульйон - в каструлю налити води (приблизно 2 літри), додати 3 бульйонні кубики і налити кетчуп, щоб бульйон був червоним і досить гострим. Додати солі.
У киплячий бульйон скласти перець так, щоб покрився повністю рідиною. Якщо не вистачає бульйону, додати води.
Протушкувати хвилин 10.
Покласти на тарілку, налити бульйону і покласти сметани.
Натяжные потолки: рецепти з фото.
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Холодные закуски рецептыУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Мультиварки для выпечки - праздничные салаты к новому году.
Салат мимоза шпроты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter