Перець болгарський, фарширований грибами

ДРУГІ СТРАВИ
903 Перець болгарський, фарширований грибами
Фото - Перець болгарський, фарширований грибами
інгредієнти:
  • Перець болгарський різних кольорів 1 кг
  • Рис 300 г
  • Гриби свіжі (білі, підосичники, опеньки, печериці) 5 кг
  • Морква 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 кг
  • Помідори червоні (томатна паста) 3 ст.л.

Перець болгарський, фарширований грибами інгредієнти Свіжі гриби промити і відварити 30 хвилин. Злити воду, залити свіжим окропом і відварити ще хвилин 15. Злити воду, промити гриби. Обсмажити гриби в олії, намагаючись випарити з них якомога більше вологи. Обсмажені гриби перекрутити на дрібній м'ясорубці, в отриманий грибний фарш додати 500 г дрібно нашаткованої цибулі і 300 г промитого, ошпареного окропом і ще раз промитого рису, сіль і перець за смаком, гарненько все перемішати і наповнити отриманим фаршем заздалегідь промитий і очищений від насіння перець.

 

Начинений перець закрити плодоніжкою від перцю і укласти "капелюшками" вгору в казан або качатницю в заздалегідь приготований соус.

Перець болгарський, фарширований грибами Соус. У розігріту олію вкинути нарізану соломкою або дрібними кубиками моркву і дрібно нашатковану цибулю, добре обсмажити і додати дрібно порізані помідори або томатну пасту, смажити ще хвилин десять і додати 500 мл окропу, сіль і перець за смаком, перемішати і вилити на фаршировані перці, додати потім води, щоб соус повністю прикривав перець.

Варити на маленькому вогні 40-50 хвилин.

На стіл подавати в глибоких тарілках з соусом, можна полити сметаною. 

 

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Пирог бисквитный с тыквой. Пирог с тыквой и грецкими орехами.

Плов рецепт приготовленияРецепты и советы

Психолог лариса ренарИнформация о психологе. Полина Гавердовская - психолог

Рецепт торт спартакСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимозы.

Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухняКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter