Перець болгарський, фарширований грибами
- Перець болгарський різних кольорів 1 кг
- Рис 300 г
- Гриби свіжі (білі, підосичники, опеньки, печериці) 5 кг
- Морква 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Помідори червоні (томатна паста) 3 ст.л.
Свіжі гриби промити і відварити 30 хвилин. Злити воду, залити свіжим окропом і відварити ще хвилин 15. Злити воду, промити гриби. Обсмажити гриби в олії, намагаючись випарити з них якомога більше вологи. Обсмажені гриби перекрутити на дрібній м'ясорубці, в отриманий грибний фарш додати 500 г дрібно нашаткованої цибулі і 300 г промитого, ошпареного окропом і ще раз промитого рису, сіль і перець за смаком, гарненько все перемішати і наповнити отриманим фаршем заздалегідь промитий і очищений від насіння перець.
Начинений перець закрити плодоніжкою від перцю і укласти "капелюшками" вгору в казан або качатницю в заздалегідь приготований соус.
Соус. У розігріту олію вкинути нарізану соломкою або дрібними кубиками моркву і дрібно нашатковану цибулю, добре обсмажити і додати дрібно порізані помідори або томатну пасту, смажити ще хвилин десять і додати 500 мл окропу, сіль і перець за смаком, перемішати і вилити на фаршировані перці, додати потім води, щоб соус повністю прикривав перець.
Варити на маленькому вогні 40-50 хвилин.
На стіл подавати в глибоких тарілках з соусом, можна полити сметаною.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Пирог бисквитный с тыквой. Пирог с тыквой и грецкими орехами.
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы
Психолог лариса ренарИнформация о психологе. Полина Гавердовская - психолог
Рецепт торт спартакСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимозы.
Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухняКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter