Перепілки в соусі з овочами
- Дичина (перепілка) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Картопля 1 кг
- Спеції (бахарат) 2 ч.л.
- Сіль
- Приправа (Прованські трави)
- Цибуля зелена (пір´я) 2 шт.
- Олія рослинна
Перепілок розрізати на дві частини, натерти сіллю і спецією бахарат.
У сковороді розігріти олію й обсмажити перепілок до рум'яного кольору.
Цибулю і часник дрібно нарізати.
Моркву, перець і помідор нарізати кубиками.
Картоплю почистити і нарізати на невеликі шматочки.
У казані обсмажити цибулю з часником, потім додати моркву, болгарський перець і помідор. Тушкувати хвилин 5.
Потім додати перепілок, картоплю і залити гарячою водою, щоб покривала. Посолити.
Тушкувати до готовності картоплі - хвилин 15.
За пару хвилин до готовності додати прованські трави, при подачі посипати нарізаною зеленою цибулею.
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
Детский Монтессори сад: оладьи как в детском саду.
Как приготовить летний салат - кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Салат из Курицы сгрибами. Салат с Курицей и ананасами.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Как приготовить летний салат - салат гурман рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter