Перепілка з овочами
1339
інгредієнти:
- Перепілка 8 шт.
- Кабачок
- Капуста білоголова
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський червоний і зелений
Перепілки помити, прибрати все зайве.
Зробити надріз уздовж грудки (розкрити).
Приготувати соус для обмазування перепілок: майонез, сіль, перець мелений (чорний, червоний, білий), приправа для курки (для супів і других страв).
Обмазати і укласти на деко. Деко попередньо змастити олією.
Нарізати овочі (кабачок, капуста, цибуля, помідори, перець болгарський) і протушкувати на середньому вогні.
Хвилин через 30-40 (в залежності від плити) перепілки готові.
Мультиварка Philips: кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты салатов будут выпрашивать.
Салаты с креветками: салат с креветками и омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz недорогой крем для торта
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі