Перепілка, фарширована ананасами

ДРУГІ СТРАВИ
1832 Перепілка, фарширована ананасами
Фото - Перепілка, фарширована ананасами
інгредієнти:
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Сметана 1 ч.л.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Сік лимонний 1 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Базилік
  • Петрушка
  • Куркума
  • Перець червоний пекучий
  • Масло вершкове 1.5 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Ананас
  • Дичина (перепілка) 2 шт.

Змішати гірчицю, сметану, майонез, соєвий соус, лимонний сік, сіль, перець, спеції і посічену зелень.

Замаринувати в цьому маринаді перепелів, накрити щільно кришкою і прибрати в холодильник на ніч або на 6-8 годин.

Ананас почистити. Зрізати качан. М'якоть порізати кубиками.

Вимочених перепелів нафарширувати ананасом і кожне загорнути у фольгу.

Запікати в духовці при 150-180 градусах 35-40 хвилин.

Часник вичавити через прес, змішати з куркумою, паприкою і вершковим маслом.

Перепілок вийняти з духовки, розгорнути від фольги і суцільно змастити пензликом часниковою масою, потім поставити в духовку і запекти до рум'яної золотавої скоринки при 180-200 градусах.

Після приготування трохи скропити свіжим лимоном.

Ананаси можна замінити зеленими яблуками.

 

Рецепты С Фото на любой вкус: десерты без выпечки рецепты с фото.

Как приготовить летний салат: рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты с малиной - рецепты пончиков на кефире. Мультиварка Рецепты Творожен.

http://recepti.biz.ua салат креветки рецепт авокадо

Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты на новый год.

Конфеты Jelly Belly: конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.

Кулинарные рецепты от Tramontina - немецкая кухня рецепты с фото. Салоны кухонной мебели.

Осетинские пироги на заказ - салат французский рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter