Перепелиці запечені з беконом

ДРУГІ СТРАВИ
904 Перепелиці запечені з беконом
Фото - Перепелиці запечені з беконом
інгредієнти:
  • Дичина (перепілка) 6 шт.
  • Бекон
  • Розмарин 6 шт.
  • Перець чорний

Промиті перепілки загорнути у бекон і закріпити. У кожну тушку покласти гілочку розмарину і поперчити. Запікати в духовці на деко або чавунній сковорідці без олії 35-40 хв. Бекон розплавляється дуже швидко і просочує жиром і тушку, і сковороду. Подавати з фруктами.

рецепты в пост

Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты

рецепт салата с буряком

Готовим со вкусом - рецепты пошагово с фото.

торты без выпечки рецепты с фото

Особенности Польской кухни. Польская кухня рецепты с картинками.

http://recepti.biz.ua названия кулинарных сайтов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter