Перепелиці запечені з беконом
904
інгредієнти:
- Дичина (перепілка) 6 шт.
- Бекон
- Розмарин 6 шт.
- Перець чорний
Промиті перепілки загорнути у бекон і закріпити. У кожну тушку покласти гілочку розмарину і поперчити. Запікати в духовці на деко або чавунній сковорідці без олії 35-40 хв. Бекон розплавляється дуже швидко і просочує жиром і тушку, і сковороду. Подавати з фруктами.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты
Готовим со вкусом - рецепты пошагово с фото.
торты без выпечки рецепты с фото
Особенности Польской кухни. Польская кухня рецепты с картинками.
http://recepti.biz.ua названия кулинарных сайтов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі