Перепелиці у білому вині з цибулею пореєм і морквою

ДРУГІ СТРАВИ
1004 Перепелиці у білому вині з цибулею пореєм і морквою
Фото - Перепелиці у білому вині з цибулею пореєм і морквою
інгредієнти:
  • Дичина (перепілка) 6 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Приправа ("Прованські трави") 1 ч.л.
  • Сіль
  • Помідор черрі 10 шт.
  • Перець чорний (мелений)

Перепелиці в білому вині з цибулею-пореєм і морквою інгредієнти Перепілок обсмажити у сотейнику на середньому вогні, трохи посоливши. Укласти у глибоку жароміцну форму.

Перепелиці в білому вині з цибулею-пореєм і морквою Моркву почистити, порізати тонкими скибочками, викласти поверх перепілок.

Розігріти духовку до 180 градусів.

фото Перепелиці в білому вині з цибулею-пореєм і морквою Цибулю порей порізати тонкими кільцями, трохи спасерувати на олії, що залишилася у сотейнику після обсмажування перепілок. Викласти поверх моркви. Посипати прованськими травами, поперчити.

Перепелиці в білому вині з цибулею-пореєм і морквою Дичина Залити перепілок білим вином, викласти зверху цілі помідори черрі.

Перепелиці в білому вині з цибулею-пореєм і морквою Лук-порей Накрити кришкою і відправити в духовку на годину-півтори.

 

Перепелиці в білому вині з цибулею-пореєм і морквою Моркву 

Сборники Клипов (Рок, метал и тд - рецепти до нового року.

Рецепты вкусных оладьев - оладьи из рыбной икры.

Кухонные Принадлежности - торты без выпечки.

рецепт французского салата от юлии высоцкой

Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Рецепт имбирного напитка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter