Перепелиці у білому вині з цибулею пореєм і морквою
- Дичина (перепілка) 6 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Приправа ("Прованські трави") 1 ч.л.
- Сіль
- Помідор черрі 10 шт.
- Перець чорний (мелений)
Перепілок обсмажити у сотейнику на середньому вогні, трохи посоливши. Укласти у глибоку жароміцну форму.
Моркву почистити, порізати тонкими скибочками, викласти поверх перепілок.
Розігріти духовку до 180 градусів.
Цибулю порей порізати тонкими кільцями, трохи спасерувати на олії, що залишилася у сотейнику після обсмажування перепілок. Викласти поверх моркви. Посипати прованськими травами, поперчити.
Залити перепілок білим вином, викласти зверху цілі помідори черрі.
Накрити кришкою і відправити в духовку на годину-півтори.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд - рецепти до нового року.
Рецепты вкусных оладьев - оладьи из рыбной икры.
Кухонные Принадлежности - торты без выпечки.
рецепт французского салата от юлии высоцкой
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Рецепт имбирного напитка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter