Перепели, запечені із яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
1370 Перепели, запечені із яблуками
Фото - Перепели, запечені із яблуками
інгредієнти:
  • Перепілка 5 шт.
  • Спеції (для курки і гриля) 1 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Яблуко (зелене кисле) 1 шт.
  • Олія рослинна

Перепелів помити, обсушити на паперових рушниках. Натерти сумішшю приправ для гриля і соєвого соусу. Кисле яблуко розрізати і покласти у середину кожної тушки перепілки. Залишити маринуватися на 15-20 хвилин. Розігріти духовку до 200°С. Після закінчення часу маринування, поставити запікатися перепілок на 20-25 хвилин. Готових перепілок вийняти із духовки.

Перепели, запечені з яблуками інгредієнти Подавати із гарніром або салатом.

Перепели, запечені з яблуками

Книга Рецептов Для Мультиварки - кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.

Осетинские пироги на заказ - салати з ананасом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Заправка для фруктового салата. Салат цезарь рецепт заправки.

Низкокалорийная еда для похудения - праздничный салат на новый год.

Рецепты на праздничный стол: фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.

Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов

Рецепт салата мимозы www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter