Перепели, запечені із яблуками
- Перепілка 5 шт.
- Спеції (для курки і гриля) 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Яблуко (зелене кисле) 1 шт.
- Олія рослинна
Перепелів помити, обсушити на паперових рушниках. Натерти сумішшю приправ для гриля і соєвого соусу. Кисле яблуко розрізати і покласти у середину кожної тушки перепілки. Залишити маринуватися на 15-20 хвилин. Розігріти духовку до 200°С. Після закінчення часу маринування, поставити запікатися перепілок на 20-25 хвилин. Готових перепілок вийняти із духовки.
Подавати із гарніром або салатом.
Книга Рецептов Для Мультиварки - кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.
Осетинские пироги на заказ - салати з ананасом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Заправка для фруктового салата. Салат цезарь рецепт заправки.
Низкокалорийная еда для похудения - праздничный салат на новый год.
Рецепты на праздничный стол: фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов
Рецепт салата мимозы www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter