Перепели у винному соусі
- Дичина (перепілка) 4 шт.
- Сало (копчене або солоне) 100 г
- Сіль
- Вино біло сухе 1 скл.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Перець чорний (мелений)
- Спеції (лавровий лист, розмарин, кмин, шавлія)
Перепелів добре помити, общипати пір'я. Усередині (без нутрощів) посолити, поперчити, начинити часником і ароматними травами (лавровий лист, розмарин, кмин, шавлія).
У непригораємій каструлі обсмажити сало, порізане на шматочки. Додати спеції. Обсмажити перепела до золотистої скоринки.
Додати біле вино, бульйонний кубик. Через 10 хвилин додати склянку води. Тушкувати до готовності, доки м'ясо не стане ніжним і соус не загусне (ще 10-20 хв). Можна подавати із будь-яким овочевим гарніром.
Блюда для фуршета - мясные блюда для фуршета.
Рецепты для мультиварки, вкусно: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Как приготовить домашний майонез - домашний майонез миксером видео. Кухонный миксер-комбайн Tiger.
Рецепт очень вкусных салатов. Простейшие рецепты вкусных салатов.
Как выбрать кофеварку эспрессо здесь
Рецепты пирогов и пирожков - пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter