Перепели у винному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
924 Перепели у винному соусі
Фото - Перепели у винному соусі
інгредієнти:
  • Дичина (перепілка) 4 шт.
  • Сало (копчене або солоне) 100 г
  • Сіль
  • Вино біло сухе 1 скл.
  • Кубик бульйонний 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Перець чорний (мелений)
  • Спеції (лавровий лист, розмарин, кмин, шавлія)

Перепели у винному соусі інгредієнти Перепелів добре помити, общипати пір'я. Усередині (без нутрощів) посолити, поперчити, начинити часником і ароматними травами (лавровий лист, розмарин, кмин, шавлія).

Перепели у винному соусі У непригораємій каструлі обсмажити сало, порізане на шматочки. Додати спеції. Обсмажити перепела до золотистої скоринки.

фото Перепели у винному соусі Додати біле вино, бульйонний кубик. Через 10 хвилин додати склянку води. Тушкувати до готовності, доки м'ясо не стане ніжним і соус не загусне (ще 10-20 хв). Можна подавати із будь-яким овочевим гарніром.

Блюда для фуршета - мясные блюда для фуршета.

Рецепты для мультиварки, вкусно: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.

Как приготовить домашний майонез - домашний майонез миксером видео. Кухонный миксер-комбайн Tiger.

Рецепт очень вкусных салатов. Простейшие рецепты вкусных салатов.

Как выбрать кофеварку эспрессо здесь

Рецепты пирогов и пирожков - пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter