Перепели у маринаді
878
інгредієнти:
- Перепілка 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Гвоздика 5 шт.
- Перець (горошком) 15 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Орегано
- Оцет 0.5 скл.
- Олія оливкова 1 скл.
Розрізати перепелів навпіл, влити на сковорідку оливкову олію і смажити птицю до золотистого кольору.
Перекласти птицю на тарілку, на тій же олії обсмажити до золотистого кольору крупно порізану цибулю, моркву, часник (очищений, цілими зубчиками), лавровий лист, перець, гвоздику і орегано. Додати оцет, варити 5 хвилин.
Додати перепелів у сковорідку, закрити щільно кришкою і тушкувати на маленькому вогні 20-25 хвилин.
Перекласти все у скляну або емальовану посудину і покласти у холодильник на 24 години.
Готовим со вкусом: рецепты рождественской выпечки.
Очень вкусные кексы: кофейный кекс рецепт.
Мастер шеф рецепты тортовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі