Перепели у маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
878 Перепели у маринаді
Фото - Перепели у маринаді
інгредієнти:
  • Перепілка 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Гвоздика 5 шт.
  • Перець (горошком) 15 шт.
  • Лист лавровий 2 шт.
  • Орегано
  • Оцет 0.5 скл.
  • Олія оливкова 1 скл.

Перепели в маринаді

Перепели в маринаді Розрізати перепелів навпіл, влити на сковорідку оливкову олію і смажити птицю до золотистого кольору.

фото Перепели в маринаді Перекласти птицю на тарілку, на тій же олії обсмажити до золотистого кольору крупно порізану цибулю, моркву, часник (очищений, цілими зубчиками), лавровий лист, перець, гвоздику і орегано. Додати оцет, варити 5 хвилин.

Перепели в маринаді Додати перепелів у сковорідку, закрити щільно кришкою і тушкувати на маленькому вогні 20-25 хвилин.

Перепели в маринаді Перекласти все у скляну або емальовану посудину і покласти у холодильник на 24 години.

Перепели в маринаді

Готовим со вкусом: рецепты рождественской выпечки.

Очень вкусные кексы: кофейный кекс рецепт.

Мастер шеф рецепты тортовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте