Перепели смажені у духовці
2382
інгредієнти:
- Перепілка 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимона 0.5 шт.
- Майонез
Добре вимити тушки, натерти сіллю, посипати чорним перцем, можна для кольору трішки додати червоного солодкого меленого перцю, полити соком лимона і змастити майонезом.
Поставити у холодильник, маринувати не менше двох годин.
На дно деко налити воду, покласти грати, на грати викласти тушки спинками донизу.
У розігріту духовку покласти птичок, готувати 40 хв при температурі 200 градусів.
Один раз перевернути, коли одна сторона уже готова, щоб з обох сторін утворилася хрустка скоринка.
Рецепты для фуршета с фото: рецепты праздничных блюд с фотографиями.
http://recepti.biz.ua рецепты горячих новогодних блюд
Рецепты с фото: салат французский рецепт с фото.
Рецепт салата из морепродуктов. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі