Перепели
	
					894				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Дичина (перепілка) 4 шт.
 - Апельсин 2 шт.
 - Часник 1 зуб.
 - Бекон
 - Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
 - Соєвий соус 1 ст.л.
 - Спеції (карі, суміш перців)
 - Сіль
 
 Перепелів розморозити і гарно промити, видалити залишки пір'я.
 Із двох апельсинів вичавити сік.
 Підготувати інгредієнти для маринаду + почистити і пропустити через прес часник.
 Із соку, часнику, солі і спецій зробити маринад.
 Замаринувати пташок на кілька годин.
 Відправити у аерогриль при температурі 205 градусів на 15 хвилин, потім перевернути іншою стороною і залишити ще на 7-10 хвилин.
![]()
![]()
![]()
Обгорнути кожну пташку двома смужками бекону і подати на стіл.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - смачна вечеря рецепти. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Рецепты Приготовления: рецепт салата курица в перьях. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaсалати з рибою
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі