"Пеньок"
- Ребра свинячі (смужка)
- Часник
- Перець
- Телятина 300 г
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Приправа (для м´яса, "Santa Maria")
Реберця обмити, обсушити серветками, натерти подрібненим часником, сіллю, перцем і приправою для м'яса Santa Marija.
Моркву натерти на дрібній тертці. Телятину пропустити через м'ясорубку. У фарш додати терту моркву, яйце, спеції і вимішати фарш.
Взяти великий шматок алюмінієвої фольги, на нього покласти реберця м'ясом вгору, фарш скачати у кулю і загорнути у реберця. Споруду поставити вертикально, тобто виходить "паркан" з реберець, а у середині - фарш.
Обв'язати ниткою.
Загорнути у фольгу і поставити в розігріту духовку на 1,5 години.
Потім розгорнути фольгу і дати злегка зарум'янитися.
Перед подачею нитку зняти. Різати, як торт, на порції.
Салати з бринзою рецептисалати з бринзою
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата из авокадо и креветокКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты для ужина: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото.
Торт с фотографией: тортики фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter