"Пеньок"

ДРУГІ СТРАВИ
830 "Пеньок"
Фото -
інгредієнти:
  • Ребра свинячі (смужка)
  • Часник
  • Перець
  • Телятина 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль
  • Приправа (для м´яса, "Santa Maria")

фото Реберця обмити, обсушити серветками, натерти подрібненим часником, сіллю, перцем і приправою для м'яса Santa Marija.

Моркву натерти на дрібній тертці. Телятину пропустити через м'ясорубку. У фарш додати терту моркву, яйце, спеції і вимішати фарш.

Взяти великий шматок алюмінієвої фольги, на нього покласти реберця м'ясом вгору, фарш скачати у кулю і загорнути у реберця. Споруду поставити вертикально, тобто виходить "паркан" з реберець, а у середині - фарш.

Обв'язати ниткою.

Загорнути у фольгу і поставити в розігріту духовку на 1,5 години.

Потім розгорнути фольгу і дати злегка зарум'янитися.

Перед подачею нитку зняти. Різати, як торт, на порції.

Салати з бринзою рецептисалати з бринзою

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт салата из авокадо и креветокКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты для ужина: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты.

http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото.

Торт с фотографией: тортики фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter