"Пеньочки" з кабачків
- Кабачок 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Рис 1 скл.
- Спеції
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Лавровий лист
- Зелень
- Олія рослинна
Кабачки нарізати на кілька частин.
Вийняти у них частину із зернами, зробити "дупло".
Середину подрібнити і обсмажити.
Додати до неї порізану цибулю і натерту моркву, смажити.
Готовий рис з'єднати із засмажкою, додати спеції.
Нафарширувати кабачки.
Обсмажити на олії з двох сторін - верх і низ.
На дно каструлі покласти цибулю.
Змішати томат і сметану і теж злегка обсмажити, додати спеції, долити води.
Скласти кабачки в каструлю, залити заливкою, додати подрібнений часник, лавровий лист і зелень. Тушкувати 40 хвилин.
Салат кучками рецепт с фото со свеклойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом - салаты вкусные рецепты.
http://recepti.biz.ua Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошаговые с фото.
Как приготовить летний салат - рецепты салата с морепродуктами. Готовим со вкусом.
Кухня STOLLINE. Недорого: украинская кухня. Итальянская кухня в Петербурге.
Кулинария салат мимоза. Салат мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter