Пеньки із цукіні, фаршировані

ДРУГІ СТРАВИ
831 Пеньки із цукіні, фаршировані
Фото - Пеньки із цукіні, фаршировані
інгредієнти:
  • Кабачок (цукіні) 2 шт.
  • Фарш м´ясний 400 г
  • Яйце 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста (помідори) 1 скл.
  • Сметана 3 скл.
  • Майонез 100 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна

Пенeчкііз цукіні, фаршировані інгредієнти

Цукіні (вимиті) нарізати товстими 3 см кружечками.

Вирізати серцевину, (можна конусом, залишивши дно закритим, можна трубочкою).

Морквину (на тертці) і цибулю подрібнену, обсмажити на олії, розділити на 2 половини.

У першу додати томатну пасту, сметану, 250 мл води (бульйону) і тушкувати 5 хвилин, сіль, перець - це буде соус, яким залити фаршировані пеньки.

У другу половину овочів додати серцевину цукіні, дрібно нарізану, і обсмажити на олії.

Всю овочеву суміш змішати з м'ясним фаршем + яйце, сіль, перець.

Фаршем наповнити (з гіркою) пеньки, викласти на змащене олією деко, залити соусом, зверху майонезом намалювати завитки.

Поставити в духовку на 30-40 хвилин.

Можна подавати з гарніром.

 

Шоколадный пудинг рецепт с фотоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом - праздничные новогодние салаты.

Готовим со вкусом - салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.

Салаты с креветками - салат з креветками з фото. Осетинские пироги на заказ.

рецепты индийской кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter