Пеньки із цукіні, фаршировані
- Кабачок (цукіні) 2 шт.
- Фарш м´ясний 400 г
- Яйце 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста (помідори) 1 скл.
- Сметана 3 скл.
- Майонез 100 г
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Цукіні (вимиті) нарізати товстими 3 см кружечками.
Вирізати серцевину, (можна конусом, залишивши дно закритим, можна трубочкою).
Морквину (на тертці) і цибулю подрібнену, обсмажити на олії, розділити на 2 половини.
У першу додати томатну пасту, сметану, 250 мл води (бульйону) і тушкувати 5 хвилин, сіль, перець - це буде соус, яким залити фаршировані пеньки.
У другу половину овочів додати серцевину цукіні, дрібно нарізану, і обсмажити на олії.
Всю овочеву суміш змішати з м'ясним фаршем + яйце, сіль, перець.
Фаршем наповнити (з гіркою) пеньки, викласти на змащене олією деко, залити соусом, зверху майонезом намалювати завитки.
Поставити в духовку на 30-40 хвилин.
Можна подавати з гарніром.
Шоколадный пудинг рецепт с фотоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом - праздничные новогодние салаты.
Готовим со вкусом - салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Салаты с креветками - салат з креветками з фото. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter