"Пело"
- Свинина 900 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Ананас (консервований) 425 мл
- Олія рослинна
- Гвоздика 10 шт.
- Сіль
- Перець духмяний
- Масло вершкове
Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на олії до золотистого кольору із додаванням гвоздики.
Відварити рис у підсоленій воді до готовності.
М'ясо нарізати кубиками, розміром, приблизно, як на гуляш або трохи більше.
М'ясо додати до цибулі, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою. Коли м'ясо стане майже готовим, кришку зняти і досмажити, доки не википить вся утворена рідина.
Із ананасів злити сік.
Шматочки ананаса додати у готовий рис, перемішати. Сік залишити.
На деко викласти рівним шаром м'ясо. На нього щільно укласти рисово-ананасову кашу і гарно утрамбувати.
Полити ананасовим соком, близько 3/4 склянки. Зверху покласти пару стружок вершкового масла. Відправити у заздалегідь сильно нагріту (градусів до 200-220) духовку хвилин на 10.
Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.ua арахисовое масло рецепты
Рецепты Для Мультиварки - приготовление канапе.
Домашняя косметика - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter