"Пело"

ДРУГІ СТРАВИ
633 "Пело"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 900 г
  • Рис 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Ананас (консервований) 425 мл
  • Олія рослинна
  • Гвоздика 10 шт.
  • Сіль
  • Перець духмяний
  • Масло вершкове

Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на олії до золотистого кольору із додаванням гвоздики.

Відварити рис у підсоленій воді до готовності.

фото М'ясо нарізати кубиками, розміром, приблизно, як на гуляш або трохи більше.

М'ясо додати до цибулі, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою.  Коли м'ясо стане майже готовим, кришку зняти і досмажити, доки не википить вся утворена рідина.

Із ананасів злити сік.

Шматочки ананаса додати у готовий рис, перемішати. Сік залишити.

На деко викласти рівним шаром м'ясо. На нього щільно укласти рисово-ананасову кашу і гарно утрамбувати.

Полити ананасовим соком, близько 3/4 склянки. Зверху покласти пару стружок вершкового масла. Відправити у заздалегідь сильно нагріту (градусів до 200-220) духовку хвилин на 10. 

Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

recepti.biz.ua арахисовое масло рецепты

Рецепты Для Мультиварки - приготовление канапе.

Домашняя косметика - рецепт бисквитного рулета с кремом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter