Пельмені "Амур"
- Пельмені 10 шт.
- Печінка (куряча) 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Бульйон м´ясний 0.5 скл.
- Кетчуп (томатна паста) 1 ст.л.
- Сметана (вершки) 2 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Олія рослинна
- Лист лавровий 2 шт.
Приготувати соус.
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати тонкими чвертькільцями, спасерувати із невеликою кількістю олії.
Додати томатний соус, пасерувати ще хвилин 10 на повільному вогні. Додати борошно, обсмажене на сковороді без олії до бежевого кольору. Додати сметану або вершки, готовий бульйон. При необхідності поперчити, посолити. Ще трохи прогріти - соус готовий.
Печінку порізати, обсмажити на сковороді з олією (у кінці додати трохи солі).
Пельмені відварити у підсоленій воді до напівготовності (хвилини 2 після закипання).
У порційні горщики розкласти: пельмені.
Потім печінку, покласти лавровий лист.
Залити соусом. Закрити кришкою або коржиком із прісного чи дріжджового тіста. Поставити у холодну духовку, встановити 200°С і тушкувати 30 хвилин.
Рецепты приготовления мясных салатовКулинарные рецепты. Ингредиенты и способы приготовления вегетарианских
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Салат из омлета с колбасойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Приготовление плова рецепт. Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова.
Рецепты пляцков с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты праздничных закусок с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter