Пеленгас запечений "По-домашньому"

ДРУГІ СТРАВИ
686 Пеленгас запечений "По-домашньому"
Фото - Пеленгас запечений
інгредієнти:
  • Пеленгас 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кефір (сметана) 150 мл
  • Спеції для риби 2 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Пеленгас запечений Рибу почистити і обробити, помити, відрізати голову і хвіст, порізати на порційні шматки, посолити, поперчити і відставити на 20 хвилин.

Пеленгас запечений Цибулю ріпчасту почистити, помити, порізати тонкими кільцями, посолити трохи, посипати спеціями для риби, налити кефір, перемішати і відставити на 20 хвилин.

фото пеленгаса запечений Включити духовку для розігріву, сковороду застелити пергаментом і помазати олією, викласти підготовлену рибу одним шаром.

Пеленгас запечений Зверху на рибку шаром викласти мариновану у кефірі цибулю, полити зверху маринадом і відправити в духовку при 180°С на 40-45 хвилин.

Пеленгас запечений  

www.recepti.biz.uaСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Рецепты Приготовления - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.

Рецепты блюд из молоки рыб. Кулинарных рецептов блюд из рыбы.

Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter