Пеленгас запечений "По-домашньому"
- Пеленгас 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кефір (сметана) 150 мл
- Спеції для риби 2 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Рибу почистити і обробити, помити, відрізати голову і хвіст, порізати на порційні шматки, посолити, поперчити і відставити на 20 хвилин.
Цибулю ріпчасту почистити, помити, порізати тонкими кільцями, посолити трохи, посипати спеціями для риби, налити кефір, перемішати і відставити на 20 хвилин.
Включити духовку для розігріву, сковороду застелити пергаментом і помазати олією, викласти підготовлену рибу одним шаром.
Зверху на рибку шаром викласти мариновану у кефірі цибулю, полити зверху маринадом і відправити в духовку при 180°С на 40-45 хвилин.
www.recepti.biz.uaСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты Приготовления - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты блюд из молоки рыб. Кулинарных рецептов блюд из рыбы.
Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter