Пеленгас у маринаді
- Риба (пеленгас) 500 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Вода 1 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Оцет (столовий) 1 ст.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний горошком 5 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
Нарізати пеленгас на порційні шматки. Посолити. Нарізати цибулю тонкими півкільцями.
Половину цибулі укласти на сковороду, зверху покласти порційні шматки риби.
Знову цибулю.
Взяти 250-грамову склянку, покласти у неї цукор, оцет і до верху налити води.
Вилити цю суміш в сковороду, зверху покласти лавровий лист, роздавлений перець. Полити зверху 1 столовою ложкою олії. Накрити зверху кришкою. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімального. Тушкувати 30 хвилин.
Рецепт пасхи из сметаны тут
Салат из фасоли с копченой Курицей. Салат из Курицы сгрибами.
Черничное вареньеПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter