Пеленгас із начинкою
- Риба (пеленгас) 1 кг
- Крем сир 200 г
- Крабові палички 100 г
- Сік лимонний 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, сухий базилік)
- Зелень (кріп) 3 ст.л.
Кожен шматок пеленгаса надрізати уздовж, не дорізаючи приблизно 1/2-1 см до кінця, посолити, поперчити.
Крабові палички натерти на тертку, додати базилік і дрібно нарізаний кріп.
Додати лимонний сік.
Потім сир. Змішати всі компоненти для начинки.
Одержану кишеньку заповнити начинкою. Укласти підготовлені шматки у форму для запікання, накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно хвилин на 20-25.
Хвилин за 10 до кінця можна зняти фольгу і злегка підрум'янити шматочки. Можна обмазати томатною пастою. Подавати з гарніром.
Простые рецепты - американские салаты рецепты. Таких салатов вы не еще ели.
Торты без выпечки из печенья и творога фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт салата с морепродуктами www.recepti.biz.ua
Рецепты пиццы маргарита. Пицца маргарита рецепт.
Хотите приготовить салат? Поможем - мимоза рецепт салата.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter