Пеленгас
862
інгредієнти:
- Пеленгас 1 шт.
- Цибуля 4 шт.
- Олія рослинна
- Пиво 1 скл.
- Гірчиця гостра 1 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Сир 200 г
Обробити рибу, нарізати шматочками 1,5-2 см завтовшки. Змастити деко олією і викласти рибу.
Посолити, поперчити і скропити соєвим соусом.
Нарізати цибулю півкільцями й викласти на пеленгаса.
Соус: змішати мед, гірчицю та пиво.
Залити рибу і поставити в духовку при температурі 200-220 градусів.
Коли рідина в деко з рибою почне википати, дістати і посипати рибу потертим сиром. Повернути назад у духовку. Запікати до рум'яної скоринки сиру.
Торты без выпечки рецепты. Рецепт торта из творога без выпечки жилейные.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі